Insert WordPress Content

PONDĚLÍ
20.1.
Přesnídávka: Ovocná přesnídávka s piškoty (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
Oběd: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
1. Bramborové strapačky s mákem, máslem a cukrem, mléko (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)
Svačinka: Chlebíček starorežný s posypem (dýně a len) s máslem, zelenina (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
ÚTERÝ
21.1.
Přesnídávka: Pečivo s máslem a marmeládou, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
Oběd: Frankfurtská polévka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
1. Vepřové plovdivské maso s rýží, ovoce (alergeny: pšeničná mouka)
Svačinka: Chlebíček s vajíčkovou pomazánkou, zelenina (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)
STŘEDA
22.1.
Přesnídávka: Loupáček s mlékem, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
Oběd: Fazolová (alergeny: pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, celer)
1. Ovesné karbanátky s bramborovou kaší, jogurtový dip (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
Svačinka: Pečivo se sýrem eidam, máslo, zelenina (alergeny: mléko, pšeničná mouka)
ČTVRTEK
23.1.
Přesnídávka: Rohlík s hráškovou pomazánkou, zelenina (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
Oběd: Bramboračka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
1. Kuřecí fajitas s rýží (alergeny: -)
Svačinka: Houska s vídeňskou pomazánkou, zelenina (alergeny: mléko, pšeničná mouka, hořčice)
PÁTEK
24.1.
Přesnídávka: Domácí koláč na plech s lesním ovocem, mléko (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
Oběd: Hovězí vývar se zeleninou a tarhuňou (alergeny: celer, pšeničná mouka)  
1.Vepřový gyros s vařenými brambory a tzatziky(alergeny: vejce, mléko)
Svačinka: Škvarková placka s mlékem, zelenina (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 200/89 ES od 13.12.2014
směrnici 1169/2011 EU
1 – OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK: pšenice, žito, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 – KORÝŠI: a výrobky z nich
3 – VEJCE: a výrobky z nich
4 – RYBY: a výrobky z nich
5 – PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY): a výrobky z ní
6 – SOJOVÉ BOBY (SÓJA): a výrobky z nich
7 – MLÉKO: a výrobky z něj
8 – SKOŘÁPKOVÉ PLODY: mandle, lísková jádra, vlašská jádra, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie,
makadamie a výrobky z nich
9 – CELER: a výrobky z něj
10 – HOŘČICE: a výrobky z ní
11 – SEZAMOVÁ SEMÍNKA (SEZAM): a výrobky z nich
12 – OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY: v koncentraci vyšších 10mg/kg (10ml/l)
13 – VLČÍ BOB (LUPINA): a výrobky z něj
14 – MĚKKÝŠI: a výrobky z nich