Insert WordPress Content

PONDĚLÍ
24.2.
Přesnídávka: Cornflakes s mlékem (alergeny: mléko, kukuřičná mouka)
Oběd: Indická polévka s červenoučočkou (alergeny: celer) i Bezlaktózová
1. Pečené rybí prsty s bramborovou kaší (alergeny: pšeničná mouka, mléko, treska)
Bezlepková i bezlaktózová: Treska přírodní s vařeným bramborem (alergeny: )
Svačinka: Chléb s máslem a sýrem gouda, mléko, zelenina (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
ÚTERÝ
25.2.
Přesnídávka: Pečivo s bylinkovým máslem, zelenina (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
Oběd: Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
1. Kuřecí na pórku s rýží s čočkou beluga, ovoce (alergeny: sója, mouka pšeničná) Bezlaktózová
Svačinka: Celozrnný rohlíček s pomazánkou ze žervé a sušených rajčat, zelenina (alergeny: mouka, mléko)
STŘEDA
26.2.
Přesnídávka: Pečivo s máslem a šunkou, zelenina (alergeny: mléko, pšeničná mouka)
Oběd: Kulajda (alergeny: celer, pšeničná mouka, vejce, mléko, houby)
1. Špagety carbonara, mléko (alergeny: vejce, pšeničná mouka, mléko)
Bezlaktózová i bezlepková: BZPL těstoviny se zeleninou (alergeny: )
Svačinka: Šlehaný tvaroh s ovocem, piškoty, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
ČTVRTEK
27.2.
Přesnídávka: Chléb s pomazánkou z kuřecího masa, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
Oběd: Dýňová krémová s krutony (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
1. Vepřová kotleta s pečenými rozmarýnovými brambory (alergeny: -) Bezlaktózová i bezlepková a coleslaw salátkem (alergeny: vejce)
Bezlaktózová i bezlepková: Dýňová zeleninová polévka nezahušťovaná (alergeny: -)
Svačinka: Houska s vejcem a máslem, zelenina (alergeny: mléko, pšeničná mouka, vejce)
PÁTEK
28.2.
Přesnídávka: Domácí dýňový koláč, mléko (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
Oběd: Slepičí vývar se zeleninou a nudličkami (alergeny: celer, pšeničná mouka) Bezlaktózová
1. Bramborový guláš s fazolemi a chléb (alergeny: pšeničná mouka) 
Bezlaktózová i bezlepková: Květákový mozeček s vařenými brambory (alergeny: vejce)
Svačinka: Rohlíček a fazolová pomazánka, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)
Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 200/89 ES od 13.12.2014
směrnici 1169/2011 EU
1 – OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK: pšenice, žito, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 – KORÝŠI: a výrobky z nich
3 – VEJCE: a výrobky z nich
4 – RYBY: a výrobky z nich
5 – PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY): a výrobky z ní
6 – SOJOVÉ BOBY (SÓJA): a výrobky z nich
7 – MLÉKO: a výrobky z něj
8 – SKOŘÁPKOVÉ PLODY: mandle, lísková jádra, vlašská jádra, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie,
makadamie a výrobky z nich
9 – CELER: a výrobky z něj
10 – HOŘČICE: a výrobky z ní
11 – SEZAMOVÁ SEMÍNKA (SEZAM): a výrobky z nich
12 – OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY: v koncentraci vyšších 10mg/kg (10ml/l)
13 – VLČÍ BOB (LUPINA): a výrobky z něj
14 – MĚKKÝŠI: a výrobky z nich